Samarbetspartners

DET FINNS ALLTID ETT SÄTT MAN KAN SAMARBETA PÅ - FRÅGAN ÄR INTE OM UTAN HUR!

Idyllien är en plattform för värdeskapande samarbeten... och vi är väldigt bra på såna! 

Några exempel på just HUR kan ni läsa om nedan. Självklart lyfter vi dessa i våra olika sociala medier...

FÖRETAGSKUNDER
Restauranger (t.ex. Frantzén och Farang) och kontor (Mäklarbyråer, advokatbyråer och andra) använder våra produkter i sina lokaler och gästtoaletter. Våra tvålar, lotioner och rumsdofter med unika dofter inspirerade av Gotland. Vi använder lågallergena doftämnen, biologiskt nedbrytbara ämnen och fantastiska växtoljor. På ingång även en ny fantastisk ekologisk serie! Självklart har vi låsbara hållare att erbjuda! Våra återförsäljare är mer än så, de är våra stödjande samarbetspartners eftersom de säljer våra produkter till en lägre egen marginal och hjälper oss på så sätt att skapa överskott till projekten samtidigt som våra produkter lockar kunder, trafik och ökar deras goodwillkonto. Exempel är Destination Gotland, Clarion Hotel Wisby och småbutiker som Butiken på Landet och Kvarnbacken inredning.

KOMPETENSSAMARBETEN
Vissa företag använder oss som ”case” för att testa nya produkter och tjänster eller ger oss olika typer av pro-bonostöd och visar på så sätt upp sin specialkompetens för marknaden samtidigt som de hjälper oss att synas eller utveckla Idyllien vidare på bästa sätt. Detta är många gånger fantastiskt roliga samarbeten där alla lär av varandra samtidigt som vi skapar värden tillsammans. Blink (design av butik och produkter), Konsultboken som hjälpt oss ge ut en e-bok om vår berättelse eller TopBorn (byrå för marknadsföring och digital närvaro). Vi är även öppna för samarbeten med olika skolor och har haft fina elevsamarbeten (t.ex. Jensen YH). 

PRODUKTSAMARBETEN
Tillsammans med andra företag kan vi ta fram unika produkter som vi donerar (genom Idyllienhoppet) och/eller säljer i våra kanaler. Vi får bra rabatter, de syns och sprider sitt varumärke samt ökar sitt goodwillkonto. Exempel är Formpress på Gotland (brickor donerade till sjukhusen), BillerudKorsnäs (som donerar papper till våra förpackningar) och iWisbytryckeri (väggklistermärken donerade till sjukhusen). Självklart lyfter vi samarbetet på produkten! Gåvor till personal och kunder Flera företag köper sina presenter till personal och kunder från oss, och skapar då samtidigt värden för fler. Exempel: Mäklarbyrå? Presentpåse med doftprodukter till varje ny säljare (väldoft inför visningen) och/eller köpare (inflyttningspresent badrockar till familjen)? Eventbyrån? Presenter till kunder, gäster eller talare?

EVENTSAMARBETEN
Vi anordnar välgörenhetsevent i fastigheten i Visby – såsom ”Brakfesten” och mingel med sponsorer såsom (t.ex. Spendrups, Finsk lakrits, Visby Glass mm). Sampling och festligheter som skapar värden för välgörenhet.
Hur kan vi samarbeta? Kontakta oss gärna så hittar vi på något spännande tillsammans!

VÅRA STÖDJANDE SAMARBETSPARTNERS
Vi ser Idyllien & Idyllienhoppet som ett spännande projekt där olika företag och privatpersoner kan samarbeta och bidra med sin specifika kunskap eller teknik för att skapa värden tillsammans, utan att det kostar särskilt mycket mer än lite av vår tid. Vi har redan flera olika företag som genom att ge oss helt avgiftfria tjänster eller rabatter stöjder oss. Dessutom har vi flera fakturakunder som stödjer oss bara genom att handla av oss. Viktigt att veta är att vi som ägare inte tar ut några egna vinster från Idyllien, utan allt överskott av verksamheten ska användas till våra välgörenhetsprojekt genom Idyllienhoppet.

Har ni ett företag som skulle kunna vara med och skapa värden till Idyllien och
Idyllienhoppet?

Och/eller vill ni bli fakturakund hos Idyllien? Maila oss: info@idyllien.com
Nedan följer en lista på några av våra samarbetspartners som hjälper oss att skapa värden för Idyllienhoppet och våra projekt. Vi har även fler samarbeten, men där dessa företag av olika anledningar valt att inte visa hur de stödjer oss i projektet (vilket vi självklart respekterar).
Destination Gotland
Destination Gotland säljer ett urval av Idylliens produkter på den nya, gasdrivna färjan M/S Visborg till en låg egen marginal för att hjälpa oss att skapa värden!
Visby Centrum stöttar med avgiftsfritt medlemsskap för att hjälpa oss skapa värden för Idyllienhoppet.
Blink
Blink AB har under Idylliens första 9 år bidragit med designarbete för både Idyllienhoppet och Idyllien. Ett fantastiskt värdeskapande bidrag!
Swedbank
Swedbank bidrar med kostnadsfria tjänster.
Soundtrack your brand
Klarna är stödjande samarbetspartner till Idyllienhoppets verksamhet genom sänkta kostnader för användningen av Klarna Checkout i webbshopen.
Gotlandstips
Gotlandstips hjälper oss att synas fritt från årskostnader. Följ deras sociala medier för bästa tipsen om Gotland och öns entreprenörer!
Micke Andersson Art & Design
Micke Andersson Art&Design har donerat 500 kronor per såld tavla till Idyllienhoppet!
Formpress
Formpress på Öland har tryckt Idyllienhoppets brickor med generösa rabatter
Boxon
Boxon stödjer oss genom rabatterade kostnader för packmaterial. 
BillerudKorsnäs
BillerudKorsnäs är vår nya samarbetspartner när det gäller våra förpackningar. De donerar sitt fina, miljövänliga papper till vår nya produktserie.
Ivisby Tryckeri
iVisby Tryckeri på Gotland har tryckt våra fina storbildsutskrifter och hjälpt oss med andra trycksaker med mycket bra rabatter. Här kan ni få hjälp med all typ av profilering!
Woolman har hjälpt oss helt pro bono att bygga vår Shopifyhemsida. 

Pretopia låter våra bilder finnas på deras hemsida rabatterat så att vi kan synas på fler ställen.