Blogg RSSIdyllien x Emma Jönsson

Ännu ett fint samarbetsprojekt för välgörenhet här på vår ö!  Vi har tillsammans med välrenommerade fotografen Emma Jönsson Dysell tagit fram en kollektion Gotlandsbilder som tryckts upp på fint, matt papper - i två storlekar (vykortsstorlek; 10x15 cm samt A5; 14,8x21 cm). Bilderna kan köpas i både butik och webbshop. Skicka till en vän eller rama in dem på din vägg för en fin påminnelse om vår vackra ö <3

Fortsätt läsa
IDYLLIEN x EVA GÖTHBERG

Ännu ett fint samarbete här på vår ö! Idyllien har tagit fram denna fina kollektion av keramik i samarbete med Gotländska keramikern Eva Göthberg. Vi älskar Evas sätt att jobba ärligt och personligt med leran. Inget blir riktigt likadant utan det är alltid unika föremål. Det är hantverk när det är som bäst. Krukan är perfekt för dina lite större kryddväxter i köksfönstret. Material: Vitglaserad keramik Storlek: Ja här är inget precis likadant, men ca. 11 cm hög, diameter upptill ca. 11 cm, diameter botten ca. 7 cm. Perfekt storlek för en liten kryddplanta eller en kopp te! Skötsel: Kan diskas i diskmaskin! Kan endast köpas i vår fysiska butik.

Fortsätt läsaVälkomna in!

Nu öppnar vi butiken måndag & onsdag 11-14, fredag & lördag 11-16 tillsvidare. Om ni inte kan besöka oss dessa tider är det bara att slänga iväg ett mail, sms eller ringa oss så öppnar vi för dig! Hoppas vi ses!

Fortsätt läsaCafé Amalia i Visby

På Café Amalia, som ligger bredvid oss på Idyllien, kan man äta frukost hela dagen! Och även lunch såklart. det serveras allt ifrån varm gröt med rabarberkompott, krämig äggröra, chiapudding, goda mackor till matiga sallader. Missa inte Café Amalia när du är i Visby! De använder våra tvålar och lotions och skapar på så sätt större värden för fler <3 Stort tips!

Fortsätt läsa