Refund policy

Hej fina kund!

Så tråkigt att du vill returnera din vara. Vi följer självklart alla lagar och regler för distansköp, men då vi är ett företag som jobbar helt med välgörenhet kan vi tyvärr inte erbjuda fri frakt för (som vissa andra butiker gör) för annat än defekta varor. Det skulle innebära att vi förlorar minst 120 kronor för varje retur (frakten för två vägar vid köp över 400 kr) som istället skulle kunna användas till våra välgörenhetsprojekt. En annan orsak till detta val är att vi idag vet att frakter fram och tillbaka är väldigt dåligt för vår miljö, vilket är det motsatta till Idylliens Kloka val. Vi vet idag att valet "Fri retur" bidrar till en enorm belastning av vårt klot idag. Tack för din förståelse!

Observera att man ej kan returnera doft- och kroppsprodukter pga hygienskäl.

KLARNA FAKTURA

Det är du som kund som ansvarar för fakturan betalas i tid gentemot Klarna. Du behöver betala fakturan om tiden riskerar att gå ut medan vi inväntar din retur.

Har du några ytterligare frågor kan du alltid ringa Klarna på 08-120 120 10 mån–tors mellan 08.00 – 20.00, fre 08.00 – 18.00 och helger 10.00 – 17.00. Du kan också gå direkt till Klarnas kundservice för att chatta med någon där.

Skicka med spårbar tjänst för din egen säkerhet, då du ansvarar för varorna till de nått oss (DHL Servicepoint/alt t.ex. "skicka lätt" med Postnord). 

Returadress:
Södra kyrkogatan 8
621 56 Visby (Gotland)  
info@idyllien.se

För avisering, ange:
Mail: info@idyllien.se
Mobil: 0708795728

 

ÅLAND

Bor du på Åland och vill returnera en vara är det viktigt att du betalar både för frakt och tulldeklaration, annars kan vi inte ta emot din retur.

If you live in Åland the US it's important that you pay for both shipping and toll declaration, otherwise we can't receive your shipment.